Bejelentés

2021.11.01. 12:18

Újabb képviselő lépett ki a PNL parlamenti frakciójából

Fotó: psnews.ro

Bejelentette hétfőn kilépését a Nemzeti Liberális Párt (PNL) parlamenti frakciójából Antonel Tănase bukaresti képviselő.

A Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében azzal indokolta döntését a PNL harmadik kerületi szervezetének elnöke, hogy Florin Cîţu vezetése alatt az alakulat megszegte az összes fontosabb ígéretét. Közölte, a pártelnöktől eltérően nem akarja azzal áltatni a választóit, hogy a 'gazdaság dübörög', a PNL vezetői 'rendkívül jó' döntéseket hoznak.

Antonel Tănase azt írta: a liberalizmushoz továbbra is hű marad, ezért a PNL-ből nem lép ki, csak a 'kérészéletű' vezetőségét tagadja meg. Szerinte Florin Cîţu a rosszindulatú, 'inkompetens klikkjével' együtt megkaparintotta a pártot. 'Nem tudom a nevemet adni ahhoz a fékeveszett hazugságáradathoz, miszerint Románia maga a paradicsom, és az ország lakói már nem férnek el otthonaikban a bankjegykötegektől' – fogalmazott bejegyzésében a politikus.

Antonel Tănase a tizenkettedik politikus, aki kilépett a PNL parlamenti frakciójából. Elsőként a párt volt elnöke, Ludovic Orban tette meg ezt a lépést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában