Az idősek vendége volt

Az idősek vendége volt
Marosvásárhely – A család fontosságát, ennek összetartását és ennek kapcsán az idősek fontos szerepét hangsúlyozta Dorin Florea polgármester aki a középkori várban működő „Idősek Klubja” vendége volt.

A Klub március hetedikei avatásakor a polgármester ígéretet tett, hogy minden hónapban ellátogat a Klub-ba és elbeszélget az idős személyekkel, mert akarva akaratlanul mindenki egyszer megöregszik. Arról is beszélt, hogy milyen fontos feladat számukra a gyerekek, unokák nevelése és mindig gondoljanak arra, hogy még sok tennivalójuk van. Kijelentette, hogy minden program amit a polgármesteri hivatal koordinál a város érdekeit szolgálja. Nem emelik a helyi adókat viszont arra kéri fel a lakóságot vigyázzanak a város tisztaságára mivel a város tisztántartása nagyobb összeget tesz ki mint az adóengedmény amire ígéretet tett.

Korábban Dorin Florea kijelentette, hogy ha lakóság vigyázz a város tisztaságára, akkor felére csökkenti a helyi adók összegét. Azok, akik már kifizették adójukat jövő évben részesülnek e kedvezménybe.

Florea egy egy szál rozsával ajándékozta meg a jelenlevő idős személyeket az idősek pedig gulyással kínálták meg  amit kijelentése szerint nagyon csípősen szeret.