ERDON Bulvár

2007.10.26. 09:51

Bocsánatért esedezik a pedofil lelkész

<p>Kisfia lelki üdvéért imádkozott tegnap a budaörsi bíróság folyosóján a pedofíliával vádolt volt törökbálinti lelkész. S. Zsolt Sándor (37) a vád szerint az egyik legszörnyűbb bűnt követte el, amit ember elkövethet, saját kisfiát szexuálisan zaklatta.</p>

 A tárgyalóteremben szörnyű részletek derültek ki, a kisfiú vallomásából idéztek, mit kellett „játszania” édesapjával

Összetörve, lehajtott fejjel imát mormolt S. Zsolt Sándor, mielőtt bírái elé járult. Az isteni feloldozást már talán megkapta, de a budaörsi bíróságon megszólalt tanúk elmondása szerint bűnös a szemérem elleni erőszakkal vádolt református lelkész. Beidézték azt a pszichiátert, aki vigyázott a kisfiúra 2 évvel ezelőtt, amikor D. Andrea, az anya zokogva beszaladt a budaörsi kapitányságra, hogy feljelentést tegyen férje ellen. Amint arról a Blikk egy hónapja beszámolt, az ügyészség befejezte a nyomozati anyagok feldolgozását a saját fiának megrontásával vádolt református lelkész ügyében. A pap mindvégig következetesen tagadta a vádat.
– Nagyon hiányzik a fiam, rettenetes, de nem hagyják, hogy találkozzam vele – mondta ügyvédjének a tárgyalás szünetében a lelkész, és hozzátette, azért esküdtek össze ellene, hogy örökre elszakítsák szeretett fiától.
Az ügyészség által beadott szakértői vélemények alapján azonban nem tanácsos engedélyezni a láthatási jogot, hiszen a gyermek által elmesélt történetek minden kétséget kizáróan valós átélt eseményeken alakultak. Az orvos véleménye szerint egy gyermeknek még nincs vizuális képzelőereje, így ha nem élte volna át a szörnyűségeket, nem tudta volna olyan részletességgel előadni azokat. A kicsi elmondása szerint a lelkész többször játszott vele meztelenül. Ilyenkor hasára kellett fordulnia, míg édesapja simogatta és hozzádörzsölte nemi szervét.
Mint azt a tárgyalás szünetében a Blikk megtudta, a kisfiúval a borzalmas élményeket egy szakember igyekszik elfeledtetni. A rendszeres foglalkozások alkalmával megpróbálják felszínre hozni a benne lakozó szorongásokat és gátlásokat.A bíróság tegnap mindezek ellenére sem tudott ítéletet hozni, mivel S. Zsolt ügyvédje elfogultságra hivatkozva kérte, hogy más bíróság folytassa tovább az ügy tárgyalását. A néhány héttel ezelőtt Kolozsvárról hazaérkezett vádlottól megtudtuk, hogy időközben új párra talált, akitől már egy másik gyermeke is született.

 

(Forrás: Blikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!