Az érettségi érmihályfalvi eredményei

Az érettségi érmihályfalvi eredményei

Bihar megye – Az érmihályfalvi Mezőgazdasági Iskolaközpontban összesen 234 tizenkettedik osztályt végzett diák íratkozott fel érettségire, a helyiek mellett Székelyhídon és Kágyán végzettek is.

Közülük 21-en nem idén zárták iskolás éveiket, és csupán abból a tantárgyból álltak vizsgára, melyből korábban elbuktak. A további 213-ból 99-en voltak mihályfalviak, 51-en székelyhídiak és 63-an kágyaiak. Négyen már azzal kiestek a további „kűzdelmekből”, hogy nem jelentek meg, egy diák pedig már első nap, a román nyelv és irodalom szóbelin bukott el – ő volt a szóbelik egyetlen „áldozata”.

Az internet volt a lassúbb

Szombaton a vizsgák teljes eredményét a mihályfalván vizsgázott diákok hiába keresték már reggeltől az interneten, ott csak a már amúgy is ismert szóbeli jegyeiket találták meg. Így hamarabb értesületek teljesítményükről az iskola hirdetőtáblájára délután kifüggesztett listákról, mint a világhálóról. Eszerint 15-en értek el kilencesen felüli átlagot. Az írásbelin 32-en buktak meg (19 kágyai, 11 mihályfalvi, 2 székelyhídi). Közülük 7-en úgy, hogy bár mindenből legalább ötöst, vagy annál nagyobb jegyet kaptak, de átlaguk hatos alatt maradt. A további 25 közül négyen a szaktantárgyukból, 21-en románból nem írtak átmenő jegyet. Az eredmények ellen 19 személy 21 óvást adott le, azaz ketten két jegyük ellen is fellebbeztek. Szerdán derül ki, hogy mennyi sikerrel járnak.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .