Az Erdon.ro megjutalmazza karácsonyra!

Akt.:
Az Erdon.ro megjutalmazza karácsonyra!
Az Erdély Online még szebbé teszi a téli ünnepeket az idén.

A karácsonyi ünnepek alkalmával az erdon.ro megjutalmazza hűséges olvasóit! Egy táblagépet sorsolunk ki azok között, akik részt vesznek nyereményjátékunkon. A jelentkezéseket e-mailben várjuk szerkesztőségünk címére (erdon.verseny@russmedia.ro) egészen december 20-án déli 12 óráig. Ebben kérjük adják meg nevüket, címüket és telefonos elérhetőségüket, a tárgysorba pedig írják be: Karácsonyi nyereményjáték.

A sorsolást ugyanaznap 16 órakor tartjuk szerkesztőségünkben (Nagyvárad, Dacia 34. szám), a nyertes nevét közzétesszük portálunkon.

A játékban nem vehetnek részt a Russmedia Kft. és egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és ezek közeli hozzátartozói.

*A jelen játékszabályzatban foglaltak elfogadásával a játékban résztvevő kifejezetten hozzájárul, hogy személyes adatait a Russmedia Newspaper Kft. a nyereményjátékban való részvétel céljából, továbbá piackutatás és közvetlen üzletszerzés, valamint reklám céljából megkeresse, személyes adatait kezelje, tárolja és azokat ellenszolgáltatás nélkül saját marketingtevékenysége céljából felhasználhassa. Tudomásul veszi, hogy a fent megadott hozzájárulás visszavonására az erdon.verseny@russmedia.com, továbbá a 410346 Nagyvárad, Dacia sugárút 34. alá küldött nyilatkozatában van lehetőség.