Az Erdon.ro megjutalmaz karácsonyra!

Akt.:
Az Erdon.ro megjutalmaz karácsonyra!
Az Erdély Online még szebbé teszi a téli ünnepeket az idén.

A karácsonyi ünnepek alkalmával az erdon.ro megjutalmazza hűséges olvasóit! Egy Lenovo Ideapad MIIX 300-as gépet sorsolunk ki azok között, akik részt vesznek nyereményjátékunkon. A jelentkezéseket e-mailben várjuk szerkesztőségünk címére (erdon@russmedia.ro) egészen december 23-án déli 12 óráig. Ebben kérjük adják meg nevüket, címüket és telefonos elérhetőségüket, a tárgysorba pedig írják be: Karácsonyi nyereményjáték. A sorsolást ugyanaznap 14 órakor tartjuk szerkesztőségünkben (Nagyvárad, Dacia 34. szám).
Figyelem! A sorsoláson csak azon olvasóink vehetnek részt, akik lájkolják az Erdon Facebook-oldalát, és megosztják a nyereményjáték hírét.
*A nyeremény pénzre nem váltható és be nem cserélhető. A játékban nem vehetnek részt a Russmedia alkalmazottai és első fokú hozzátartozóik. Az elérhetőségi adatok megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy ezeket a Russmedia Press marketingcélokra felhasználja. Az adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki másoknak. Fenntartjuk a jogot ahhoz, hogy kizárjuk a sorsolásból mindazokat, akik nem valós e-mail címet adnak meg.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .