Az ERA Parkban szuper vásárló lehetsz! Több mint 10.000 ajándék a kereskedelmi központ klienseinek

Az ERA Parkban szuper vásárló lehetsz! Több mint 10.000 ajándék a kereskedelmi központ klienseinek
Őszi nyereményeső az ERA Parkban! A kereskedelmi központban október 10. és november 10. között tartják meg a “Szuper vásárló vagy, meganyertes leszel!” elnevezésű szerencsejátékot, melynek keretében nem kevesebb, mint 10.000 ajándék talál gazdára helyben , további három mega-ajándékot pedig egy szuper tombolán sorsolnak ki.

Ennek megfelelően azok a vásárlók, akik legalább 70 lejt költenek az ERA bármelyik üzletében egy kifizetéssel, egy speciális urnából egy lekaparható sorsjegyet húzhatnak, melyen megjelenik a nyeremény típusa. A nyertes ezután jutalma átvételéért jelentkezik az ERA információs pultjánál (a Carrefour központi kasszája mellett). De ez még nem minden! Minden, a tombolán résztvevő feliratkozhat november 10-ig a nagy sorshúzásra, melyen három mega-nyeremény a tét. Az első egy komplett halószobabútor (egy ágy, két éjjeliszekrény, egy matrac, egy szekrény); második egy kombinált hűtőszekrény, a harmadik egy mosógép. A sorshúzást november 11-én tartják.

Táncfesztivál

A szokásához híven, az ERA Park a szórakozásról sem feledkezik meg: október 16-tól, péntektől kezdődően vasárnapik a kereskedelmi központban rendezik meg a XIII. Nymphea Dance Táncfesztivált. Ennek célkitűzése a tánc minden fajtájának népszerűsítése, legyen az hip-hop, közösségi vvagy kortárs táncművészet. Az esemény megnyitóját pénteken tartják, amikor kvalifikációk és workshopok lesznek, szombaton ugyancsak worshopokat és bemutatókat tartanak, vasárnap már a finálé és a díjátadások napja.

Régiségek vására

A bevásárlóközpont aulájában szombaton, október 17-én megtartják a hagyományos régiségvásárt. A vásárlók és a nézelődők bizsuk, bélyegek, érmék, porcelánok, művészeti alkotások közül válogathatnak. Eddig több mint 30 kiállító jelezte részvételi szándékát. A belépés ingyenes.

Az ERA rendezvényeiről több információ tudható meg a http://www.era-oradea.ro internetes oldalon, illetve az ERA Facebook-oldaláról.

Címkék: ,