Az ERA Parkban ezen a hét végén is szórakozhat az egész család!

Az ERA Parkban ezen a hét végén is szórakozhat az egész család!
ERA Park Színházi Fesztivál, BonbonERA kézművesműhely és… cirkusz! Ez csupán néhány a sok program közül, amit a nagyváradi ERA Park e hét végére készít.

Május 14-én, szombaton 11 órától a bevásárlóközpont eseménytermébe a gyerekeket várják a Varázslatos bőrönd című előadásra, melyet az aradi Sorin Dorobantu (Sosonuti Party) mutat be, hogy aztán 17 órától a kupola alatt BonbonERA vezetésével megkezdődjön a munka a Kicsi konyhaművészek elnevezésű foglalkozáson. A legkisebben így egy napra pizzakészítők lehetnek, fantáziájukat használva a minél ízletesebb és mutatósabb termék előállításához.

Szombaton este 19 órától a felnőttek számára mutatja be a ArtX Kulturális Alapítvány Csehov: A medve című darabját. Erre az eseményteremben kerül sor, a darab bemutatja, hogy mennyire közel áll egymáshoz a düh és a szenvedély.

Vasárnap 11 órától kicsiket és nagyokat egyaránt várnak az Orvos akaratlanul című programra, melyet a gyerekek játszanak egy régi, 350 éves szöveg alapján.

A belépés minden eseményre ingyenes.

Egyébként a bevásárlóközpont parkolójában sátort vert a Bellaggio Cirkusz, mely a hét végén napi két előadást tart, 15 és 18 órától. Ezekre természetesen jegyet kell váltani a cirkusz pénztáránál.

Címkék: ,