Az ERA Park változatossá tette menüjét: a Radu’s Pub & Grill az a hely, ahol a különleges ételekre vágyók otthon érezhetik magukat

Akt.:
Az ERA Park változatossá tette menüjét: a Radu’s Pub & Grill az a hely, ahol a különleges ételekre vágyók otthon érezhetik magukat
Abból a célból, hogy a látogatóknak minél gazdagabb és változatossab kínálatot biztosítson, az ERA Park kereskedelmi központ kiegészítette a „menüjét” egy olyan hellyel, amely mindenki kedvére van. A Radu’s Pub & Grill egészséges ételeket kínál a nagyváradiaknak, mint amilyeneket édesanyánk is főzött nekünk, kiegészítve ezeket friss desszertekkel, egy minőségi étterem standardjainak megfelelően.

Az új vendéglátóipari egység november elején nyílt meg, a kupola környékén, és rövid időn belül az egyik legkedveltebb helye lett azoknak, akik az ERA-ban végzik bevásárlásaikat. És hogy mi teszi ennyire különlegessé? „Az elv, amelynek mentén működik, egyszerű, a lényeg az, hogy folytonosan alkalmazva legyen: tiszteletben tartani azt a színvonalat, amit én is elvárnék, ha vendég lennék”, vallja a tulajdonos, Radu Pentie. „Sokszor nincs elég időm az étkezésre, ezért gyors kiszolgálást szeretnék, elérhető árakat, sokat számít a helynek a hangulata, ahol eszem, és – ami nagyon fontos – a minőség, az ételek íze, illetve az engem kiszolgálók magatartása”, tette hozzá.

Radu-s Pub and Grill (1)
A recept pedig nem csupán elméleti. Odafigyelve a megfelelő megjelenésre, és nagy hangsúlyt fektetve az ápoltságra, a Radu’s Pub & Grill alkalmazottai barátságosak, tökéletesen alkalmazkodva az étterem irányvonalához. Az étlapon fellelhető változatos ételek mellett 12 lejért a nagyváradiak a napi menüt is megrendelhetik, ami egy fő fogásból, köretből és kenyérből áll, bármilyen összeállításban. Kiadós csorbák, könnyű levesek, csirke-, disznó-, marha-készítmények, tésztafélék – csak pár dolog az „összetevők” közül.

Radu-s Pub and Grill (2)

Az érdeklődők rendelhetnek a különféle készítmények és a finom desszertek közül, legyen szó akár egy ebédről az irodában vagy egy találkozóról a barátokkal, ünnepségekről akár gyerekeknek is, céges összejövetelekről vagy akár karácsony esti asztalról. „A nagyon elfoglalt hölgyeknek ajánljuk a lehetőséget, hogy rendeljenek elkészített ételeket otthonukba, az a tény pedig, hogy megrendelőink visszatérnek hozzánk, az bizonyítja, hogy amit és ahogyan kínálunk, az megállja a helyét”, mondja Radu Pentie.
A vendéglő egy másik attrakciója az édességekkel feldíszített kirakat, mely vonzza a tekinteteket. Az ott láthatóak számos nemzetközi elismeréssel büszkélkedő cukrászok receptjei szerint készültek, adalékanyagok felhasználása nélkül.

Radu-s Pub and Grill (4)
„Büszkén mondhatom, hogy egyedüliként ajánlhatom a nagyváradiaknak ezeket a tortákat, süteményeket és pralinékat, melyeknek nem találni párját a városban, köszönhetően a különleges recept nyújtotta ízvilágnak, de szemre is tetszetősek. Akik eljönnek hozzánk, megkóstolhatják a Mozart és Olena nevű süteményeket, a hagyományos házi és a narancsos krémest, továbbá belga csokival készült tésztákat, karamell-krémeket, gyümölcstortákat, stb. A tésztákat naponta frissen készítik Kézműves cukrászdában, Gyulán, ahol csak természetes hozzávalókat használnak fel” – büszkélkedik a Radu’s Pub&Grill tulajdonosa.
Úgy hogy gyere el, és örülhetsz a finom ételeknek.
Részletek és rendelés a 0799–770–477-es telefonszámon.