Az ERA Park szupernyereményekkel ünnepli a születésnapját!

Az ERA Park szupernyereményekkel ünnepli a születésnapját!
Március hónap különleges az ERA Parknak. Március 11-én a kereskedelmi központ 8. születésnapját ünnepli, mely alkalomból egy nagy szabású kampányt indít útjára, a köszönet jeleként azok felé, akik ezekben az években mellette álltak.

Kezdetnek a kereskedelmi központ klienseinek esélye adódik arra, hogy 8 napon át, nem kevesebb, mint 1288 nyereményhez jussanak. Március 3-10. között, akik minimum 200 lej értékben vásárolnak ugyanazon kasszablokkra bármelyik, az ERA Parkban található üzletben, ajándékba kapnak egy kaparós szelvényt, mely 100 %-ban nyerő! Nem kell mást tenniük, mint a vásárlás napján 10-22 között jelentkezzenek a Carrefour galéria közelében levő információs pontnál, lekaparják a kapott szelvényt, és helyben felvegyék a nyereményüket.

A résztvevők a következő ajándékok egyikének birtokába juthatnak: Tefal serpenyő, kávéfőzők, híg palacsinta sütő, pohárszett, vasalók, Tefal Invissia tepsi, Beko mixer vagy Tefal lábos fedővel.

Még több információ a www.era-oradea.ro honlapon vagy az információs pultnál. Jegyezzék meg azonban, hogy ez csak a kezdet! Az ERA Park egyéb meglepetéseket is készít a klienseknek, úgyhogy legyenek résen!

ERA Park, 8 éve melletted!

Címkék: ,