Az ERA Park sok ajándékkal üdvözli a téli ünnepeket!

Az ERA Park sok ajándékkal üdvözli a téli ünnepeket!
Az ERA Park kereskedelmi központ új kampányokat indít annak érdekében, hogy szebbé tegye a telét azoknak, akik itt vásárolnak.

Az első kampány éppen ezen a héten, november 30-án zajlik, Szent András napján, így akik minimum 20 lej értékben vásárolni fognak ezen a napon bármelyik, az ERA Parkban található üzletben, és bebizonyítják, hogy Andreea-nak, Andrei-nek vagy rokon keresztnevűeknek hívják őket, helyben egy 20 lej értékű vásárlási utalványt kapnak, melyeket az ERA üzleteiben használhatnak fel.

És ez csak a kezdet, mivel az ünnepek idején a kereskedelmi központ nagyon adakozónak bizonyul! A következő kampány- „Karácsony alkalmából elsüthető nyereményeket készítettünk elő”-, mely szintén e héten startol, és december 2-18. között folyik majd, 10 és 23 óra között.

Nem kevesebb, mint 2100 instant nyeremény várja az ERA Park ügyfeleit! Azok, akik 100 és 249,99 lej között vásárolnak egyetlen kasszabonnal, helyben megnyerhetik az 1000, karácsonyi díszítésű tányérok egyikét, azok a kliensek pedig, akik 250 lejen felül vásárolnak egyetlen kasszablokkal, választhatnak a következő 1100 nyeremények közül egyet: mixerek, konyhamérleg vagy 25 lej értékű utalványok. Csupán annyit kell tenniük, hogy felmutatják a kasszablokkjukat az információs pultnál. Nagyon fontos, hogy mindkét kampány csak addig zajlik, amíg a készletek tartanak. Ne habozzanak tehát! Nevezzenek be a nyereményekért folyó küzdelembe!

Címkék: ,