Az ERA Park nagy ünnepséget rendez: fergeteges hangulatra számíthatunk szombaton, a Samba Gold Showban, Wilmarkkal

Az ERA Park nagy ünnepséget rendez: fergeteges hangulatra számíthatunk szombaton, a Samba Gold Showban, Wilmarkkal
Születésnapján a nagyváradi ERA Park a tánc és szórakozás valódi fellegvárává változik minden korosztály számára. A bevásárlóközpont március 11-én, szombaton 8 éves lesz, 8 év shopping, de szórakozás és különféle tevékenységek is az egész családnak, úgyhogy ezt a napot különlegesen ünneplik meg.


A rendezvény 12 órakor egy gyermekfesztivállal kezdődik, aminek a Carrefour Hypermarket ad otthont. Garantáltan mindenki jól szórakozik majd, 14 óra 30 perckor pedig minden jelen lévő megkóstolhatja a születésnapi tortát.

A szórakozás egész délután tovább folytatódik, a hangulat egyre magasabbra hág, amikor 17,30 órakor a résztvevők egy divatbemutatót láthatnak, majd megkezdődnek a legújabb és legvonzóbb táncbemutatók.

A Samba Gold Show-ról van szó, a hírneves Wilmarkkal. Öröm és egzotikus mozgások keveréke különleges effektusokkal, a szimpatikus táncossal és a Wilmark Dance Academy tagjaival felvillanyozza a jelen lévőket, egy fényjátékok és színek uralta lenyűgöző dekorációban.

Az akadémia két bemutatóját az Alto Astral capoeira csoport szuper Capoeira bemutatója egészíti ki jellegzetes élőzene kíséretében.

A samba show után a nézők fotózáson és autogram osztáson vehetnek részt, 20,30 órától pedig megtartják az ünnepi tombolasorsolást. Az ERA Park minden ügyfele nyerhet egy szelvény alapján, amivel igazolja, hogy minimum 50 lejért vásárolt egy kasszabonra. A nyeremény egy termékekkel teli kosár a Carrefourtól, egy iPhone, a fődíj egy nappali szobabútor!

Végül, ahogy egy születésnapi bulihoz illik, a résztvevőket meghívják egy ingyen koktélra Show bárba, a kupola alá, ahol egy mágikus tükörben megörökíthetik a pillanatot. A fénykép ingyenes és egy percen belül kész lesz.

A rendezvény teljes ideje alatt az ERA ügyfelei értékjegyeket kapnak majd, ha helyesen válaszolnak a ceremóniamester kérdéseire, illetve teljesítik az általa megadott feladatokat. Annak érdekében, hogy mindenki láthassa mi történik a színpadon, a teljes eseményt kivetítik egy óriási képernyőre.

Mint általában, a belépés a rendezvényre ingyenes. Szeretettel várjuk Önöket!

x

Címkék: , ,