Az ERA Park meghív téged a LEGO világába!

Az ERA Park meghív téged a LEGO világába!
Az ERA Park ismét meghív benneteket a fantázia világába! A bevásárlóközpont ezen a hétvégén a LEGO rajongóknak szánt egyik legkülönlegesebb kiállításnak ad helyet.

A Brickenburg Expo – LEGO rajongói napokat szeptember 23–tól 25-ig, naponta 10 és 22 óra között tartják meg, szervező a Brickenburg Egyesület.
A bevásárlóközpont kupolája alatt egy valóságos várost alakítanak ki, ahol a látogatók több millió LEGO elemből készült darabokat láthatnak, melyek mindannyiunkban felszínre hozzák a bennünk élő gyermeket, ugyanakkor próbára teszik fantáziánkat.
Minden nap 15 és 17 óra között műhelyeket rendeznek, ahol a gyermekek, a híres LEGO téglákból felépíthetnek bármit, ami csak eszükbe jut.

A Brickenburg Egyesületet a LEGO játékok kedvelői hozták létre az építő fantázia fejlesztésére, az egymás közötti kommunikáció javítására, a rendezett gondolkodás elsajátítására, illetve a gyors problémamegoldó képesség kifejlesztésére. A szervezet rendezvényei során, többek között az erőszakmentes nevelést, a kreativitás és az elemző szellem ösztönzését, illetve a csapatszellem kialakítását tartja szem előtt.

A belépés a kiállításra és a műhelybe ingyenes. Mindenkit szeretettel várunk!0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .