Az ERA Park megadja a szórakozás alaphangját!

Az ERA Park megadja a szórakozás alaphangját!
Várják a gyerekeket színházi fesztiválra, mágia és LEGO-műhelybe!

A hét vége egy újabb szórakozási lehetőséget kínál a legkisebbeknek az ERA Parkban: folytatódik a Színházi Fesztivál, a mágia és LEGO-műhely.
A nyitányt szombaton, május 13-én 11 és 12 óra közötti előadás jelenti a kereskedelmi központ rendezvénytermében, ahol A kiskakas két krajcárja című előadást lehet megnézni, majd 17 és 18 óra között mágikus műhely fogadja az érdeklődőket.

Vasárnap, május 14-én 11 órától ugyancsak a rendezvényteremben BUM címmel lesz előadás, a kupola alatt pedig 17 és 20 óra között LEGO műhely lesz, ahol bárki felépítheti a saját kis világát.

A belépés mindenkinek ingyenes.

Megjegyzendő, hogy a fenti rendezvények egy átfogó program részei, melyet az ERA Park váradi művészekkel együtt valósit meg, de nem csak. Az elmúlt hónapban egy maratoni bűvész és színházi műhelyt indítottak útnak a szebeni színház művészeivel együttműködve, melynek végén, decemberben a résztvevők képesek lesznek egy színpadi művet vagy egy bűvészprodukciót megjeleníteni. A vasárnapi alkalmat követően a nyári vakációig a mágia-műhely következő időpontja június 10., a színházi foglalkozásé május 27. és június 17.

Ami a Színházi Fesztivált illeti, az május 28-én folytatódik a Serban Borda által bemutatandó Magic Show-val, majd június 10-én fejeződik be az Egy anyósnak három menye című előadással.

A programokról bővebb információk tudhatóak meg a bevásárló központ internetes (era-oradea.ro) és Facebook-oldalairól.

Címkék: ,