Az ERA Park karácsonyeste és szilveszterkor is kinyit! Itt találod az ünnepi órarendet!

Az ERA Park karácsonyeste és szilveszterkor is kinyit! Itt találod az ünnepi órarendet!
Az ünnepek alkalmából a váradi ERA Park speciális program szerint működik. December 23-ig a kereskedelmi központ üzletei 10 és 22 óra között nyitnak ki, az ERA Home Centerben levők 21 óráig tartanak nyitva, a Carrefour hipermarket pedig 8 és 24 óra között várja a vásárlókat.

December 24-én és szilveszterkor az ERA Parkban található üzletek zöme 10 és 16 óra között üzemel, kivéve a Carrefour-t, mely 8 és 19 óra között nyit ki 24-én, 31-én pedig 8 és 18 óra között.
December 25-én és 26-án úgy az ERA Parkban, mint a Home Centerben levő üzletek zárva lesznek. Kivételt képez ezúttal is a Carrefour, mely december 26-án 8 és 24 óra közt kinyit.
Szintén 8-24 óra közt működik a Carrefour december 27-30. közt is. Ezekben a napokban az ERA Parkban levő többi üzlet 10 és 22 óra közt várja az ügyfeleit, kivéve a Home Centerben levők, melyek 21 óráig tartanak nyitva.
2016. január 1-jén és 2-án valami üzlet zárva lesz. Kivételt képez a Carrefour, mely már január 2-án kinyit 8-22 óra közt.
Kérjük, tanulmányozzák az órarendeket, és szeretettel várjuk Önöket!0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .