Az ERA Park ingyen feltankolja a Télapó szánját! Vásároljon a kereskedelmi központban, és üzemanyag bonokat nyerhet, vagy akár egy konyhabútort!

Az ERA Park ingyen feltankolja a Télapó szánját! Vásároljon a kereskedelmi központban, és üzemanyag bonokat nyerhet, vagy akár egy konyhabútort!
Ajándékok hullanak az ERA Parkban ezen a télen! A kereskedelmi központ december 8-án egy újabb kampányt indított el, „Az ünnepekre ingyen feltankoljuk a Télapó szánját” elnevezéssel, melynek tétje 10.000 liter üzemanyag!

Több mint ezer személynek lesz esélye arra, hogy 50 lej értékű üzemanyag bonokat nyerjen, vagy akár egy konyhabútort, ha a kereskedelmi központ üzleteiben vásárolnak. A tombolasorsoláson mindenki részt vesz, aki legalább 300 lej értékben vásárol, és igazolja ezt két különböző kasszabonnal, melyek közül az egyik legalább 100 lej értékű, az Era Park bármelyik üzletéből, beleértve a Brico-Depot is, a másik pedig minimum 200 lej értékű a Carrefour Oradea Era hipermarketből.
Figyelem, csak azok a kasszabonok érvényesek, amelyeket 14 és 20 óra között bocsájtanak ki!
A kasszabonokat az ERA Park információs pontjánál kell regisztrálni, és a kereskedelmi központ 83 ügyfelének lesz lehetősége arra naponta, hogy üzemanyag bonokat nyerjen.
És ez még nem minden: december 21-én mindenki részt vehet majd a nagy tombolasorsoláson (tehát azok is, akik nem nyertek üzemanyag bonokat), és esélyük lesz arra, hogy megnyerjék a Naturlich által felajánlott konyhabútort.
Bővebb információk a kampány szabályzatáról a www.era-oradea.ro honlapon.
Sok sikert!

Címkék: ,