Az ERA Park az Untoldra küld!

Az ERA Park az Untoldra küld!
Ne hagyd ki a nyár eseményét! Az ERA Park az Untoldra küld! Vásárolj június 29-július 15 között és nyerd meg a 12 bérlet egyikét, amely a kolozsvári szuper fesztiválra szól.

Egyáltalán nem bonyolult. Ahhoz, hogy részt vegyél a sorsoláson viszont nagyon fontos, hogy mindegyik lépést kövesd.

A feltétel, hogy minimum 40 lej értékben vásárolj egyetlen számlán az ERA Parkban, készíts egy fényképet a jelen kampány plakátjával, ami a Carrefour galéria részében található, valamint a kupola bejáratánál, lépj be a nagyváradi ERA Facebook oldalára (@eraoradea) és írj egy kommentet, posztolva a fotót is, a verseny felhívást tartalmazó poszthoz! Nagyon fontos, hogy használd a #CheckInLaUntold hashtaget és jelöld be rajta barátaidat, akik részt akarnak venni a rendezvényen!

Jegyezd meg, kérünk, hogy azt a számlát, amivel részt veszel, szükséges megtartanod a július 17-i sorsolásra! A nyerteseket július 17-én tesszük közé, úgy Facebook oldalunkon, mint a www.era-oradea.ro honlapunkon.

Az idei Untold augusztus 2-5. között lesz Kolozsváron, nagy neveket vonultat fel a zene világából. Csak néhány azok közül, akik már visszaigazoltak: Black Eyed Peas, Armin van Buuren, Jason DeRulo, Tiesto vagy a Prodigy.

Úgyhogy ne hagyd ki a bulit! Gyere és vásárolj te is az ERA Parkban!