Az első pontokért hajt a Steaua

Négy csoportban eldőlhet a továbbjutás kérdése labdarúgó Bajnokok Ligájában a holnapi, utolsó előtti forduló után. Az E jelzésű kvartetben a Barcelonának elég egy döntetlent játszania az Olimpique Lyon otthonában, hogy kvalifikálja magát a nyolcaddöntőbe.

Az F csoportban a Manchester United már biztos továbbjutó, a jelenleg második helyet elfoglaló AS Romának pedig győznie kell a Dinamo Kijev otthonába, hogy ők is továbbjussanak. A G csoportban a Inter és a Fenerbahce „elintézhetik” maguk között a kvalifikációt, amennyiben a PSV Eindhoven nem szerez egynél több pontot a CSZKA Moszkva otthonába.

A Steaua csoportjában, a H jelzésű kvartetben Sevilla is bebiztosíthatja magának a BL–nyolcaddöntős helyét. A kétszeres UEFA Kupa–győztes luzitán együttes első BL–szereplésénél van, és ha sikerül holnap este győznie hazai pályán a már biztos továbbjutó Arsenallal szemben, akkor kvalifikálja magát a következő körbe.

Marius Lăcătuş edző legénységée, a Steaua hazai pályán játszik, és az első BL–pontokat szeretné begyűjteni hazai közönség előtt. Erre megvan az esélye, ugyanis a Slavia Praha csapatot fogadja.

Labdarúgó Bajnokok Ligája, 5. forduló

E csoport: VfB Stuttgart – Glasgow Rangers, Olimpique Lyon – Barcelona (21.45, Viasat 3, sport.ro).

F csoport: Dinamo Kijev – AS Roma, Manchester United – Sporting Lisboa.

G csoport: CSZKA Moszkva – PSV Eindhoven (19.30, sport.ro), Internazionale – Fenerbahce.

H csoport: FC Sevilla – Arsenal (0.00, sport.ro – felvételről), Steaua – Slavia Praha (21.45, Pro Tv).