ERDON Helyi hírek

2007.12.21. 14:13

Mentővel érkezett a Mikulás

<p>Nagyvárad - Nem kis feltűnést keltve három szirénázó mentőautóval érkezett a Mikulás a megyei Mentőszolgálat alkalmazottainak gyermekeihez tegnap délben.</p>

A Nagyszakállú, öregségére fogva szórakozottságát fordítva parkolt be a számára az aszfalra festett parkolóba, ezért újabb manőverrel meg kellett fordítania a mentőt, hogy az ajándékokhoz hozzáférjen. Aztán kért egy széket, és gyenge hangja miatt egyszerre két mikrofonba is beszélt, hogy a jelen lévő gyermekek mind meghallják szavait. Bár volt olyan gyermek, aki a Nagyszakállú láttára úgy megijedt, hogy alig lehetett megnyugtatni, nagy részük lelkesen fogadta, és az ajándékért cserébe versekkel, énekekkel szórakoztatták őt. Egyedül csak a felnőttek maradtak hoppon, Mikulás ugyanis mégsem hozott nekik Mikuláslányt, ahogy azt tavaly megígérte. De ami késik, nem múlik, ismét ígértet tett, sőt, jövőre már helikopterrel szeretne érkezni a mentőautó helyett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!