Az Agrisorg is részt vesz a Nagyvárad Expón az Era Parkban

Az Agrisorg is részt vesz a Nagyvárad Expón az Era Parkban
Huszonkét cég vesz részt a Nagyvárad Expón, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállításán június 8–9-én az Era Parkban.

Az Agrisorg immár 15 éve az egyik vezető forgalmazó a romániai piacon a professzionális mezőgazdasági és kertészeti gépek piacán Romániában, a világ legnagyobb márkái találhatók meg itt: Honda Power Equipment, Honda Engines, Zucchetti, Pellenc, BCS, Grillo, Gianni Ferrari, Active, Castellari. Klasszikus és lítium-ionos professzionális felszerelések a zöldterületek karbantartásához, robot fűnyírók, kertészeti gépek, motoros szivattyúk, generátorok, csónak motorok, hóekék. Az Agrisorg három fő jellemzője: innováció, technológia, professzionalizmus. A folyamatosan az elérni kívánt célok felé irányuló éber figyelem, valamint a piaci igények folyamatos kielégítése, sőt annak előrejelzése, magával hozza a magas versenyképességet és az egész ágazat színvonalának emelését. Az Agrisorg képviselői a legnagyobb felszerelés bemutatásától kezdve a legkisebb tartozékkal és pótalkatrészekkel kapcsolatos tanácsadásig, valamint az értékesítés utáni szolgáltatáskezelésig az ügyfelek mellett állnak, udvariasan, gyorsan és hozzáértéssel szolgálva ki a hozzájuk fordulókat. A tavasz első jeleitől kezdve, a havas téli napokig, a mezőszakadáti (Săcădat) székhelyen folyamatos a mozgás; ez egy stratégiai elhelyezkedésű település, ahova a tengeren túlról és különféle országokból érkeznek a teherautók, és ahonnan az ország minden irányába szállítanak olyan gépeket, amelyek az ember legértékesebb ősi öröksége, a birtok, a föld, a kert számára szükségesek. Az Agrisorgot megtalálják Mezőszakadáton, a Principală utca 444. szám alatt.

Huszonkét cég az expón

A Nagyvárad Expó, a lakóházak, épületek, berendezések és dekorációk kiállítása és vására az Inform Media, a Bihari Napló, a Jurnal bihorean kiadója, az Erdon.ro és Bihon.ro működtetőjének, egy új nagyszabású rendezvénye, amit 2019. június 8-án és 9-én tartunk meg az Era Parkban. A rendezvényre várjuk az ingatlanfejlesztőket, az építő- és szerelőanyag-gyártókat, a belső és külső építészeti, valamint a kertészeti cégeket. A Nagyvárad Expóra jelentkezhetnek műépítészeti, formatervezési, topográfiai cégek, valamint ingatlan-, illetve hitelközvetítők is. A Nagyvárad Expóra jelen pillanatig 22 cég iratkozott fel. Ezek a BU BU Bucătarul Burlan (hordozható, megfordítható grillező), Holx by Ramon, Anastasia Residence, Dekoart Ceramic, Deve Prodexim, Mobexpert, Motoutilaje Brumă, Victoria Rezidenţial prin Casa Regal Imobiliare, Matros, Riwowi, Agrisorg, Alcas Italia, Happy Pool, SculePrime.ro, Leroy Merlin, Kinetic Body, Master Garden, Arikan, Instal Casa, Imperial Glass, Porcelanosa és a Sophia Oradea.

Mint ahogy azt már bebizonyítottuk, népszerűsítés tekintetében a legjobbak és leghatékonyabbak vagyunk, mind a nyomtatott, mind az online felületeken. A Nagyvárad Job Expo résztvevői nagyon elégedettek voltak, ezért arra számítunk, hogy a Nagyvárad Expó résztvevői legalább olyan elégedettek legyenek. Az eseményre jelentkező cégeket reklámozzuk a Bihari Napló, a Jurnal bihorean és a Jurnal Bihorean Plus kiadványokban, de a Bihon.ro és az Erdon.ro portálokon is. A Nagyvárad Expó résztvevőit ugyanakkor népszerűsítjük a Bihari Napló és Jurnal bihorean Facebook-oldalain, és az Erdon.ro és Bihon.ro portálokéin is.