Avasi Nyelviskola – Miskolc legfiatalabb nyelviskolája

Ezért mi nem  engedhetjük  meg magunknak, hogy ne vegyük fel a telefont.  Nem  indíthatunk 8-12 fős csoportokat. Nem szabhatunk  irreálisan magas tanfolyamdíjakat.

Nálunk nincsenek flegma titkárnők. Nem létezik sorbanállás. Nyelvtanáraink nem loholnak egyik munkahelyről a másikra. Ha autóval érkezel, nem büntet meg a közterület-felügyelő.

Tanfolyamaink
66 tanórás nyelvtanfolyamokat indítunk kezdők, álkezdők, középfokú nyelvvizsgára készülők, külföldön munkát vállalók és beszélni szándékozók részére. Tanfolyamaink az Enterprise tankönyvcsaládra épülnek, mely megítélésünk szerint a legjobban kidolgozott, legérdekesebb témákat felvonultató, nyelvtan és szókincs szempontjából egyaránt a leglogikusabban felépített nyelvkönyv. A szükséges tankönyvek a tanfolyam idejére ingyenesen kölcsönözhetők, az egyéb kiegészítő anyagok szintén ingyenesek.

Magánóráink
Ha nagyon elfoglalt vagy, és nem tudsz másokhoz alkalmazkodni, neked találták ki a magánórát. Tanárunk csak Veled foglalkozik, maximálisan figyelembevéve igényeidet. 60 perces magánórákat tartunk.

Nyelvvizsgák – szakmai nyelvvizsgák
Mi elsősorban a TELC, valamint az Origó, Cambridge, Pannon, BGF, KITEX nyelv-vizsgákra készítünk fel, minden szinten, kezdőtől felsőfokig.

Legközelebbi nyelvvizsga-időpontok:
ITK- Origó: ápr.22.,  máj. 20.
TIT-TELC: máj.13. , júl.1.

A nyelvtanulás hatékonysága
Véleményünk szerint hat főbb tényező határozza meg, ki milyen gyors előrehaladást képes elérni:
– A tanuló(k) szintjének megfelelő, jól összeválogatott érdekes és logikus tananyag
– A nyelvtanár személyes varázsa, szakmai felkészültsége, lelkesedése
– A nyelvtanulásra fordított idő
– A nyelvórák rendszeres látogatása
– A nyelvtanuló motiváltsága
– A nyelvtanuló képességei (nyelvérzék)

Az első három tényezőt mi biztosítjuk: jól megválogatott tananyag, fiatal diplomás és lelkes nyelvtanárok, valamint kislétszámú 3-5 fős csoportok, ahol jut idő minden egyes diákra. Mivel szeretnénk ha nyelvtanfolyamaink révén Miskolcon a legmegalapozottabb nyelvtudásra tennének szert tanulóink, ezért erőteljesen ösztönözünk mindenkit arra, hogy minden tanfolyami órán vegyen részt, hiszen ha elmulaszt egy-egy alkalmat, tudása a továbbiakban bizonytalanná válik, egyúttal hátráltatja a többi csoporttárs haladását is. Emiatt az elmulasztott tanfolyami foglalkozást kötelező! magánóra keretében bepótolni. A motivált nyelvtanuló magától értetődik, hiszen ki fizetne a nyelvtanulásért, ha valójában nem is akar nyelvet tanulni?

Az utolsó tényezőre sem nekünk, sem a nyelvtanulónak nincs befolyása, de tanulóink döntő hányada (99%) képes megtanulni egy idegen nyelvet.

Áraink
Nyelvtanfolyamaink ára: 43.000 Ft/fő
Magánóráink ára 1.700 Ft/fő/60 perc (1.275 Ft/45 perc)
Tanfolyamaink esetében részletfizetési lehetőséget tudunk biztosítani.
Magánóráink díja utólag, minden hó utolsó óráján fizetendő.

Kedvezmények és felárak
Jegyezz elő a tanfolyam indulása előtt legalább egy héttel: 5.000 Ft engedmény
Hozd magaddal barátod: 5.000 Ft engedmény
(A kedvezmények összevonhatóak)
3 fős csoport: 2.000 Ft/fő felár
2 fős minicsoport: 4.000 Ft/fő felár
szaknyelvi magánóra: 300 Ft/60 perc felár

Elérhetőségünk
Avasi Nyelviskola         
Miskolc, Kölcsey 7.fsz.3.
Tel: 20/450-5894, 46/311-390
Nyitva: H-P: 15-19