Aszfaltoztak Keserűben

Aszfaltoztak Keserűben
Bihar megye – Többször beszámoltunk aktualitásuk idején azokról a munkákról, melyek során több lépcsőben leaszfaltozták a Kiskerekit és Érkeserűt összekötő utat.

A minap Keserűben járva tapasztaltuk, hogy a falu bajáratánál nem ér véget a települések közötti aszfalt, hanem tovább folytatódik, azaz már nyomuk sem volt a falun belüli úton éktelenkedő gödröknek.

Nyiri Sándor polgármester kérdésünkre elmondta, hogy mintegy két hete végeztek a  a falu széle és a római katolikus templom közötti szakasz aszfaltozásával, de a munka még nincs befejezve, mert az út menti részt kell még kikövezni. A következő nagyobb útjavítás során a községközpont Kiskerekit átszelő mintegy két kilométernyi út aszfaltozása vár rájuk. Ez a szakasz köti össze a települést a Nagyvárad–Szatmár országúttal, és a falun áthaladba folytatódik a már említett, Keserűbe irányuló úttal.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .