Armin Van Buuren lett az Év DJ-je!

Armin Van Buuren lett az Év DJ-je!
A britek iránymutató elektronikus zenei magazinja, a DJ Magazine nyílvánosságra hozta a TOP100 DJ Poll 2007 eredményeit. Eszerint 2007 lemezlovasa a holland Armin Van Buuren lett, megelőzve Dj Tiestot, s a harmadik helyen végzett John Digweedet.

A DJ Magazine minden évben a netezők szavazatai alapján választja ki az év lemezlovasát. A 2007-es eredményeket London legnagyobb underground klubjában, a SeOne-ban tartott nagyszabású partyn jelentették be. A partin külön teremben mutatkoztak be a brit tehetségek, a rendezvény egyébként jótékonysági célokat is szolgált: a bevétel egy részét a Def’s Dont Loose The Music kampány javára ajánlották fel.

A három legjobb

A hollandok trance-mágusa, Armin Van Buuren öt évvel ezelőtt került be az első tíz helyezett közé, s 30 éves korára megérett a sikerre. Tiestonak idén nem sikerült visszakapaszkodnia a trónra, 2006-ban Paul Van Dyk nyerte a szavazást, de előtte három évig zsinórban a dobogó legfelső fokán állt. A bronzérem 2007-ben a progresszív vonalat képviselő John Digweedé lett.

És a többiek

A tavalyi győztes, Paul Van Dyk idén a negyedik helyen végzett, Sasha az ötödiken. Hatodik lett az Above&Beyond trió, hetedik Carl Cox, nyolcadik az electro-guru Ferry Corsten, kilencedik a psy-tranceben utazó Infected Mushroom, tizedik pedig David „Fuck Me I’m Famous” Guetta.