Áriák tobzódása

Áriák tobzódása
A Kolozsvári Magyar Opera elektronikus értesítése alapján megtudhattuk, hogy az intézmény vezetősége az opera- és operett-irodalom leghíresebb áriáiból összeállított koncerttel várja a nagyérdeműt.

Április 16-án, este 19 órától tartott Gálaesten többek között Mozart, Kodály, Erkel, Leoncavallo, Lehár és Kálmán áriái csendülnek fel a világhírű Kele Brigitta, illetve az Opera kiváló művészei Sándor Árpád, Szilágyi János, Pataki Adorján, Egyed Apollónia, Veress Orsolya, Balázs Barbara, Vígh Ibolya, Hary Judit, Szabó Levente, Ádám János és Madarász Lóránt előadásában.
Az énekeseket az intézmény zenekara kíséri Kulcsár Szabolcs és Selmeczi György vezényletével. ,,Eddigi munkánk során mindig megkülönböztetett figyelemmel fordultunk a kolozsvári közönség felé, amelytől gyakorta kaptuk azt a visszajelzést, hogy kedvenc műsorszámaikat szívesen, újra és újra meghallgatnák. Ez a tapasztalat szinte kínálta Selmeczi György és számomra a repertoár összeállítását” – nyilatkozta Kulcsár Szabolcs, karmester.
A Gála a Kolozsvári Magyar Opera és az Erdélyi Múzeum- Egyesület Orvos- és Gyógyszerésztudományi Szakosztályának együttműködésével jött létre.
Egy álomest minden erényével, várja a hűséges közönségét a Kolozsvári Magyar Opera.

Csomafáy Ferenc