Aranyos cselgáncsozók

Az elmúlt héten Nagybánya adott otthont a 17 év alatti cselgáncsozók egyéni országos bajnokságának. A megmérettetésen a Nagyváradi Bihorul Sportközépiskola Liberty Cselgáncsklub (edzők: Aurelian Fleisz és Alexander Goncsarenko) versenyzői hat aranyérmet, illetve országos bajnoki címet szereztek (hármat a lányok, hármat a fiúk), míg egy sportolójuk ezüst, kettő pedig bronzérmes lett.

Florian Larisa (52 kg), Florian Andrea (57 kg), Podelenczki Lorena (70 kg), Farkas Bertalan (50 kg), Beniamin Carţiş (60 kg), Răzvan Bodea (81 kg) aranyéremmel, Vasadi Eduárd (73 kg) ezüst-, Patricia Petraş (44 kg) és Mădălina Pantea (63 kg) bronzéremmel térhettek haza. Ami pedig az arnyérmeket, az országos bajnoki címeket illetti, eggyel több született (6) az idén mint a tavalyi esztendőben (5)!

A Bihorul ISK U14-es fiú kosárlabdázói (edző: Vlad Simina) az aradi tornán mind a négy mérkőzésüket megnyerték, és bejutottak az országos döntőbe. Az U18-as csapat (edző: Alin Cureş) legyőzte a Dévai ISK együttesét és a Kolozsvári Dinamicot, majd vereséget szenvedett a Temesvári Béga ISK-tól.

A debrecen nemzetközi fedettpályás labdarúgó tornán a Bihorul ISK 14- és 15 évesek alkotta csapatai az ötödik helyen végeztek. Az országos fedettpályás atlétikai bajnokságon Sergiu Foltuţ második lett távolugrásban (7,11 m) az utánpótláskorúak, hatodik a felnőttek versenyében.