Áramütés ért Sepsiszentgyörgyön egy 14 éves fiút, aki felmászott egy vonat tetejére

Áramütés ért Sepsiszentgyörgyön egy 14 éves fiút, aki felmászott egy vonat tetejére
Áramütés ért Sepsiszentgyörgyön egy 14 éves fiút, aki társaival felmászott egy vonat tetjére, hogy ott fotókat készítsenek.

A fiú égési sérüléseket szenvedett testének közel 50 százalékán – közölte a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság.

A baleset szerda este történt a sepsiszentgyörgyi vasútállomáson. A fiút Bukarestbe szállították kórházba.

A rendőrség közölte az AGERPRES hírügynökséggel, hogy a 14 éves fiú két másik társával ment be a biztonsági okokból elkerített területre, ahol fotókat akartak készíteni. A fiú felkapaszkodott egy tehervonat tetejére, és áramütés érte. Testfelületének fele összeégett, egy bukaresti kórházba szállították.

A rendőrség kivizsgálást indított az ügyben, ugyanakkor felhívja a lakosság figyelmét, hogy a vasúti hálózat figyelmeztető táblákkal kijelölt és elkerített részeire szigorúan tilos belépni. A rendőrök kérik a szülőket, hogy figyelmeztessék gyermekeiket a vasút fölött húzódó magasfeszültségű – 27 000 voltos – elektromos vezetékek veszélyességére, amelyeknek már a közelében is bármikor megtörténhet az áramütés.

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .