Anya csak egy van…

Anya csak egy van…
Bihar megye – Vasárnap délután a Biharfélegyházai Általános Iskola nagyszabású ünnepséget rendezett az édesanyák tiszteletére a kultúrotthonban.

A rendezvényen részt vett az iskola apraja-nagyja. Óvodások és iskolások  a helyi pedagógusok vezetésével ötletes és megható műsorokkal köszöntötték az édesanyákat. A rendezvény jótékonysági  jelleggel is bírt, a cél egy minőségibb oktatás megvalósítása volt. Az édesanyák nem csak jelenlétükkel gazdagították az ünnepséget, hanem tortákat készítettek az iskola javára, részt vettek az anya-gyerek ügyességi vetélkedőn, és még az anya-szépségversenyre is akadt néhány bátor jelentkező. A műsorok és versenyek végeztével mindenki megtekinthette a gyerekek több héten át készített kézműves munkáit, melyeket jutányos áron meg lehetett vásárolni.

Török Edina0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .