ANP: ellenőrzések a rahovai börtönben Ana Birchall felkérésére

ANP: ellenőrzések a rahovai börtönben Ana Birchall felkérésére
Ana Birchall igazságügyi miniszter felkérésére sürgősségi jelleggel ellenőrzést rendelt el az országos börtönigazgatóság (ANP) vezérigazgatója a rahovai börtönben egy bizonyos, 24 órás eltávozási engedély jóváhagyása kapcsán.

‘Értesíteni fogjuk az igazságügyi minisztert az ellenőrzés eredményeiről és a törvény által megkövetelt intézkedésekről’ – tájékoztat sajtóközleményében az ANP.

A sajtóban megjelent információk szefrint Liviu Dragnea volt szociáldemokrata elnököt csütörtökön egy napra kiengedték a börtönből a börtön vezetőségének döntése nyomán. Ezt követően a döntést megóvták, és a sajtóban megjelent az információ, mely szerint egy kormányhatározat értelmében Liviu Dragneának nem lett volna joga eltávozásra, mivel más ügyekben is kivizsgálás zajlik ellene, és nem lenne szabad kapcsolatba lépnie a többi vádlottal.

www.agerpres.ro0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .