ERDON Helyi sport hírek

2012.02.21. 13:43

Számot vetettek a sportiskolások

A Nagyváradi Bihorul Sportközépiskola aligazgatója, Lucian Stance kedden délelőtt sajótájékoztató keretében számolt be a tanintézet sportoló diákjainak elmúlt évi tevékenységeiről.

A Nagyváradi Bihorul Sportközépiskola aligazgatója, Lucian Stance kedden délelőtt sajótájékoztató keretében számolt be a tanintézet sportoló diákjainak elmúlt évi tevékenységeiről. Hangsúlyozta, hogy a 2011-es esztendő mind a megszerzett érmek, mind a kiváló eredmények tekintetében az eddigi legjobbnak számít a sportiskola indulása óta. Összesen 98 érem (34 arany, 25 ezüst, 39 bronz) került a tarsolyukba, amelyek sportáganként a következőképpen oszlottak meg: a cselgáncsozók 22-, az atléták 11-, a kötöttfogású birkózók pedig egy aranyéremmel lettek gazdagabbak, az ezüstérmek aránya 15-, 9-,1, míg a megszerzett bronzérmek száma 30-, 7-, 1, illetve van egy röplabdázó bronzérem is. Az iskola az állami támogatás mellett saját erőből (játékosok átigazolása, létesítményeik bérbeadása) 110 000 lejjel járult hozzá költségvetéséhez. Sportolóik száma 1115, legtöbben labdarúgók (404), atléták, cselgáncsozók, kosárlabdázók és röplabdázók vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!