Aluljáró az Oncsa lakónegyedben

Gyalogosoknak, valamint kerékpárosoknak építenek aluljárót az Oncsa lakónegyedben, a Nagyvárad és Biharpüspöki közötti vasútvonal alatt, a Secarei utca könyékén.

A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal az Abed Nego Kft. és az Aquacons Kft. által alkotott társulással írta alá a szerződést, a munkálatok értéke több mint 1,3 millió lej, melyet a helyi költségvetésből biztosítanak, az elvégzés határideje pedig jövő év májusa. Az aluljáró megépítését az teszi szükségessé, hogy az Oncsa negyedbeli lakosoknak ahhoz, hogy a városba juthassanak, nap mint nap át kell kelniük a vasúti síneken a Ştefan cel Mare utca környékén. A létesítmény 48 méter hosszú lesz, 2,4 méter magas és három méter széles, el lesz látva föld alatti világító- és jelzőrendszerrel.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .