Friss hírek

2008.08.26. 09:25

Tűz a Balaton Szállóban - öt fiatalt előállítottak

<p>Öt fiatalt előállítottak a rendőrök a keszthelyi Balaton Szállóban hétfőn este kitört tűz kapcsán. A rendőrök azért fogták el a fiatalokat, mert a tűz előtt járókelők őket látták kiszaladni az épületből. Tanúként hallgatták ki őket, majd hazamehettek. Egyelőre tisztázásra vár, volt-e szerepük a tűz keletkezésében.</p>

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, hétfőn este kigyulladt és leégett a három éve üresen álló, kétszintes, keszthelyi Balaton Szálló teteje. A tüzet járókelők észlelték. A tűz valószínűleg az épület második emeletéről indult, és onnan terjedt át a tetőre, ami teljes egészében megsemmisült. A város egyik jelképeként számon tartott épület egyébként a múlt héten cserélt gazdát. Ruzsics Ferenc, Keszthely polgármestere szerint lehet hogy az épületet felgyújtották.

Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy járókelők a tűz keletkezésének idején öt fiatalt láttak kijönni az épületből. a rendőrök később elfogták és előállították őket. Az ügyben tanúként hallgatták ki a fiatalokat, akik ezután hazamehettek. Egyelőre tisztázatlan, volt-e szerepük a tűz keletkezésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!