Aktualizálták az adósok listáját

Aktualizálták az adósok listáját
A nagyváradi Polgármesteri Hivatal gazdasági igazgatósága szeptember 21-én tette közzé az oradea.ro internetes oldalon az adóhátralékosok felülvizsgált listáját.

Ezen azok a magánszemélyek szerepelnek, akiknek neve mellett szeptember 16-i dátummal 1000 lej vagy annál nagyobb hátralék szerepel, jogi személyeknél az összeg 5000 lej vagy annál több. A lista tanulmányozható az említett oldalon, annak bal oldalán rákeresve: Közérdekű információk (Informaţii de interes public) / Helyi adók és illetékek (Taxe şi impozite locale) / Adminisztratív iratok közlése (Comunicare acte administrative) / Adósok listája (Listă restanţieri).

A listáról kivették azokat, akik időközben (augusztus 31. – szeptember 16.) rendezték tartozásukat a helyi költségvetés felé. Összesen 45 ilyen magánszemélyről van szó, akik 1.170.360 lejt vittek a pénztárhoz, mellettük 3 jogi személy 21.930 lejt fizetett be. Az elöljáróság a vonatkozó 2015/207-es törvény 162-es fejezetének 1.-es bekezdése alapján teszi közzé az adósok listáját, ugyanennek az előírása szerint 15 napon belül törli a listáról azokat, akik kifizetik tartozásukat.

Címkék: , ,