ERDON Helyi hírek

2010.02.19. 11:23

Halálos baleset a Realnál

<p>Nagyvárad - Egy férfi meghalt, unokaöccse pedig súlyos állapotban van annak a balesetnek a nyomán, amely a Realnál történt Váradon.</p>

Tragédia történt a nagyváradi körgyűrű egyik szakaszán a Real üzletközpontnál. Csütörtök este adott hírt a rendőrség arról, hogy egy személy meghalt, egy másik pedig súlyos állapotban kórházba került annak nyomán, hogy egy 27 éves váradi férfi által vezetett Renault nekicsapódott az üzletközpont előtti útpadkának.

A helyszínen meghalt

Alina Dinu, a megyei rendőrség szóvivője elmondta, hogy az autó vezetője figyelmetlenül hajtott, s miután a körforgalom szegélyköveinek ütközött, áttért a menetiránnyal ellentétes sávra, ahol egy szabályosan haladó tehergépkocsiba rohant. Az ütközés következtében a 68 éves G, Máté, aki a Renault hátsó ülésén utazott, a helyszínen életét vesztette, míg unokaöccse az autót vezető G. Gábor pedig több súlyos sérülést szenvedett s kórházba került.

További részleteket a mentők közöltek. Mint tudatták, a sérült agyrázkódást, mellkasi zúzódásokat, végtagsérüléseket szenvedett. Az idősebb férfi azért hunyt el, mert összezúzta a koponyáját. A mentősök még megpróbálták újraéleszteni, de nemjártak sikerrel. A balesetet okozó autóvezető még tegnap is sokkos állapotban volt. A szabályosan közlekedő teherautó vezetője sérülések nélkül úszta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!