Akció hölgyeknek, lányoknak és jövendő kismamáknak

Akció hölgyeknek, lányoknak és jövendő kismamáknak
A nagyváradi Pelican Kórház a hölgyek és lányok segítségére siet ajánlatával: ingyenességet, illetve kedvezményes árak kínál bizonyos szolgáltatásokra: szülészeti és nőgyógyászati vizsgálatokra, a rendellenességek felderítésére és kezelésére, továbbá a terhesgondozásra és a szülés levezetésére.

Nőgyógyászati problémákkal ingyenesen:

A nőgyógyászati akciós vizsgálatokat a Pelican Kórház rendelőiben végzik el (Nagyvárad, Corneliu Coposu utca 2. szám; C.tin Nottara utca C 8 –10-es tömbház), és a biztosítással rendelkező hölgyeket és lányokat célozza, akik a vizsgálatra küldőcédulával együtt jelentkezhetnek, amit a háziorvos állít ki a specialistának címezve a következő vizsgálatok elvégzéséhez:

– diszplasztikus méhnyaki elváltozások korai felismerése

– prekancerózus emlőelváltozások korai felismerése

– egyéb nőgyógyászati megbetegedések kimutatása és kezelése: nőgyógyászati fertőzések.

A pácienseket speciális konzultáció és felszereltség várja.

02

Jövendő kismamáknak

A „Biztonságban az első naptól” elnevezésű, tavasszal indított program keretében a Pelican Kórház minden nőnek ajánl terhesvizsgálatot, a terhesség bármely szakaszában, aki szerződést köt a Pelican Kórházzal 2018. december 31-ig egy úgynevezett akciós csomagra a terhesség teljes időszakára érvényes kivizsgálásokra, a szülészetről való távozásig, a gyerek világrajövetelét követően: konzultáció és ultrahangos vizsgálat, magzati ultrahang 20 hónapos terhesség idején, analízisek a terhesség I., II. és III. harmadában, terhesgondozási analízisek és szolgáltatások, Anyák iskolája, 2 nap beutalás a kórházba természetes szüléskor, 4 nap beutalás császármetszés esetén.

Ha minden felsorolt orvosi szolgáltatást a Pelican Kórházban végeznek el, a szülés INGYENES.

Az akciós csomag előnyei:

– idő és pénz megtakarítása, felesleges utazás elkerülése (pl. a rendelőből a laboratóriumokba) igazolatlan kiadások nélkül;

– a terhesség felügyelete és a szükséges orvosi szolgáltatások biztosítása átlátható, korrekt módon, szerződés alapján, kifizetések számlaadással, minden kétes módozatot kizárva;

– a szülés előkészítésének költsége fedezheti részben vagy egészben a szülés költségét (a programba idejében történő feliratkozás a résztvevő előnyére szolgál);

– az orvosi szolgáltatás elvégzésének biztonsága (ide értve a kórházi beutalást és a szülést is) bármikor: nappal, éjjel, hétvégén, ünnepnapokon.

Aki részesülni akarnak az INGYENESSÉGBEN és a KEDVEZMÉNYEKBEN a Pelican Kórház nőgyógyászati részlegén és szülészetén, azok előjegyzést kérhetnek a 0259/444–444-es telefonszámon, vagy a www.spitalpelican.ro internetes oldalon.

(Fizetett hirdetés: H110939)