Akció hölgyeknek, lányoknak és jövendő anyukáknak

Akció hölgyeknek, lányoknak és jövendő anyukáknak
A NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZ a hölgyek és lányok segítségére siet ajánlatával, INGYENESSÉGET és KEDVEZMÉNYEKET kínálva bizonyos szülészeti és nőgyógyászati szolgáltatásokra, a rendellenességek felderítésére és kezelésére, továbbá terhesgondozásra és a szülés levezetésére.

NŐGYÓGYÁSZATI SZŰRŐVIZSGÁLATOK – INGYEN:

A nőgyógyászati akciós vizsgálatokat a NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZ járóbeteg-rendelőiben végzik el (Corneliu Coposu utca 2. szám; C-tin Nottara utca C8 –10-es tömbház), és a biztosítással rendelkező hölgyeket és lányokat célozza meg, akik a vizsgálatra a háziorvos által kiállított, szakrendelésinkre szóló beutalóval jelentkeznek az alábbi vizsgálatokra:

– a méhnyak diszplázia korai felismerése;
– a mell rákmegelőző elváltozásainak korai felismerése;
– egyéb nőgyógyászati betegségek felismerése és kezelése: nőgyógyászati fertőzések.

A pácienseknek nyújtott szolgáltatások:
– szakorvosi (szülészeti és nőgyógyászati) vizsgálatok;
– speciális (szülészeti és nőgyógyászati) kivizsgálások.

pelican2

Jövendő anyukáknak

AZ ELSŐ NAPTÓL BIZTONSÁG elnevezésű, tavasszal indított program keretében bármelyik nő, aki igazoltan állapotos, és szerződést köt a Pelican Kórházzal 2018. december 31-ig, a terhesség bármely szakaszában, a NAGYVÁRADI PELICAN KÓRHÁZBAN hozzáférhetehhez a promóciós csomaghoz, ami tartalmaz minden egészségügyi szolgáltatást, ami szükséges a terhességkezdeti időszakától egészen a szülés után, a kórház elhagyásáig: konzultációk és ultrahangos vizsgálatok,genetikai ultrahang 20 hetes terhesség idején, analízisek az I. HARMADBAN (TORCH), specifikus analízisek a terhesség II. és III. harmadában, szülés előtti (antepartum) analízisek és szolgáltatások, Anyák iskolája, 2 napos kórházi beutalás természetes szülés esetén, 4 napos beutalás császármetszés esetén.

Ha minden felsorolt orvosi szolgáltatást a Pelican Kórházban végeznek el, a szülés INGYENES.

Az akciós csomag előnyei:

– pénzt és időt takarít meg, fölösleges utak megtétele nélkül (a rendelőből a laboratóriumokba stb.) és indokolatlan költségek nélkül;

– a terhesség nyomon követését és egészségügyi szolgáltatások igénybe vételét, átlátható és korrekt módon, szerződés alapján, nyugtával/számlával végezzük, a feketén történő fizetések kizárva;

– a szülésre való felkészítés költsége részben vagy teljes egészében lefedheti a szülés költségeit (a programra időben történő feliratkozás előny);

– az egészségügyi szolgáltatások biztonsága (beleértve a kórházi beutalást vagy a szülést), bármikor: éjjel, nappal, hétvégén, ünnepnapokon.

Mindazok, akik részesülni szeretnének az INGYENES és KEDVEZMÉNYES szolgáltatásokban a Pelican nőgyógyászati és szülészeti részlegein, előjegyzést kérhetnek a Call Centerben, a 0259/444–444-es telefonszámon, vagy a www.spitalpelican.ro honlapon.

(Fizetett hirdetés: H114003)