Akár 65% -os árkedvezmények a női BASLER ruhákra!

Akt.:
Akár 65% -os árkedvezmények a női BASLER ruhákra!
Fennállásának első éveiben tanúsított profizmusának köszönhetően, 2004-ben a neves német Basler Fashion GmbH teljes egészében átvette a Limtex céget. Ettől a perctől kezdve a női zakók, blézerek gyártására összpontosítanak, a Basler márka által megkövetelt magas minőségi színvonalon.


A Limtex Kft. a magas termelékenységet és a különleges ruhák minőségi kivitelezését lehetővé tevő technológiákat alkalmaz.

A társaság fejlesztési stratégiája a munkafeltételek és a technológia javításába történő folyamatos beruházás, aminek köszönhetően ezek az EU szabványoknak megfelelőek.

A társaság menedzsmentje 2015-ben a Basler termékek romániai bemutatása mellett döntött, amit a gyár területén található saját szalonjában valósított meg. A boltban a Basler termékek széles skálája található meg: zakók, dzsekik, nadrágok, ruhák, szoknyák, blúzok, pulóverek.

Szezonvégi árleszállítás alkalmával, a Limtex társaság meghívja Önöket bemutató üzletébe, a Borsi út 22/A. szám alá (a Dacia-Renault szalon háta mögött), hogy részesüljenek a 65%-ig terjedő kedvezményekben, október 23-31. között!

Felvilágosítás a 0359 401 511 telefonszámon.

Nyitva tartás 9 és 17 óra között.

Címkék: , ,