Ajándékok cipősdobozban! Segíts te is megmosolyogtatni egy gyermeket karácsonykor!

Ajándékok cipősdobozban! Segíts te is megmosolyogtatni egy gyermeket karácsonykor!
Az Urban Beats csapata is csatlakozott a Gaudiopolis Egyesület kezdeményezéséhez, így a pénteki rendezvényen egy standot állítanak fel, ahol az ajándékokkal teli cipősdobozokat gyűjtik. Az összegyűjtött dobozokat a Bonitas Magyar Speciális Oktatási Központ 147 diákjának és a gálospetri Szentháromság Gyermekotthonban lakó 30 gyermeknek ajándékozzák.

A cipősdoboz összeállítása három lépésből el. Elsőként szükség van egy üres cipősdobozra, csomagolópapírra, ollóra és időre. Második lépésként csomagolópapírral vonják be a dobozt és annak tetejét is, majd helyezzék bele a megvásárolt ajándékokat: édességeket (romlandó termékeket ne tegyenek bele), tanszereket, játékokat, higiéniai eszközöket (fogkrém, fogkefe, sampon, tusfürdő stb.), egy karácsonyi üdvözlőlapot, ruhadarabokat, bármi egyebet, aminek egy gyermek örülne. A harmadik lépés csupán egy felhívás: semmi olyat ne tegyenek a dobozba, aminek önök sem örülnének. Továbbá a szervezők arra kérik az adományozókat, hogy minden termék legyen új, és ne ragasszák le a dobozokat, ugyanis ezek tartalmát a szervezők megnézik és életkor, illetve nem szerint osztják szét.

A Gaudiopolis Egyesület a cipősdobozos ajándékokat december 10-ig gyűjti. December 20-ig továbbá élelmiszereket, ruházatokat, tüzelő anyagot és anyagi támogatásokat is elfogadnak.

Bankszámlaszámok:
RON: RO19BTRLRONCRT0453313101
EURO: RO66BTRLEURCRT0453313101

 

Fizetett hirdetés!