ERDON Helyi hírek

2019.09.26. 11:43

A Ford Carbenta Com tesztkaravánja Margittára érkezik!

Az Ön Ford márkakereskedője, a Carbenta Com tesztvezetésre hívja Önt! Jöjjön el Ön is szeptember 26. és 28. között Margittára, a városháza melletti parkolóba, hogy felfedezze új modelljeinket és azok technológiai fejlesztéseit!

Az Ön Ford márkakereskedője, a Carbenta Com tesztvezetésre hívja Önt! Jöjjön el Ön is szeptember 26. és 28. között Margittára, a városháza melletti parkolóba, hogy felfedezze új modelljeinket és azok technológiai fejlesztéseit!

 

Amikor autót választunk, mindannyian számunkra fontos jellemzőket tartunk szem előtt, mint a design, a funkcionalitás, a biztonság, a megbízhatóság, a technológia stb. Mindezekkel együtt, az egyik legfontosabb szempont, amit járművezetőként figyelembe veszünk, az autó vezetési módja, a testtartás a volánnál, a kényelem, a kezelhetőség, a könnyű használat, az autó viselkedése a kanyarban, indítása stb.

Ebből a szempontból, a Ford autók különlegesek. Attól függetlenül, hogy milyen autókat vezetett eddig, amikor egy Fordot vezet, az érzés teljesen más, és ha tesztvezetésre viszi, valószínűleg le fogja nyűgözni Önt! A Ford a gyorsulástól, a stabilitásig, az utolsó generációs intelligens technológiákig és a válaszkészségig mindent magában foglal, amire szüksége van, ahhoz, hogy úgy érezze, az autót Önre szabták, tökéletesen illeszkedik stílusához és személyiségéhez.

Ezért vagyunk meggyőződve arról, hogy a Fordot nemcsak vezetjük, a Fordot érezzük.

Ha sikerült felhívnunk a figyelmét, és felkeltünk érdeklődését, várjuk Önt Margittán, a városháza melletti parkolóban, szeptember 26-28-án (csütörtökön, pénteken és szombaton), 10 és 17 óra között, és meghívjuk, hogy vezessen egy Fordot az Ön márkakereskedője, a Carbenta Com által szervezett a tesztvezetésen.

Fedezze fel a Fordot! Érezze a Fordot! Vezesse és fedezze fel az új modellek technológiáit! A Fiesta, az Ecosport, a Kuga vagy az új Focus várnak Önre!

Lépjen ki a hétköznapi autók rutinjából, jöjjön és vezessen egy Fordot!

Ford Carbenta Com

Fedezze fel a különbséget!

 

Fizetett hirdetés!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!