Adventi ifjúsági imaórák

Adventi ifjúsági imaórák

A Szatmári Római Katolikus Püspökség Ifjúsági Irodája és a plébániák közösen szervezik meg Szatmárnémetiben az adventi ifjúsági imaórákat. Az ifjúsági közösségek tagjai és plébánosuk vasárnapról–vasárnapra vendégül látják egymást templomaikban, ahol közös imával készülnek a karácsonyra.
Az imaórák helyszíne: december 2–án a Székesegyházban, ennek témája Figyelmesnek lenni, december 9–én a Hildegárda templom, itt a Megtérés lehetősége áll az imaóra középpontjába, advent harmadik vasárnapján az ifjúsági közösségek vendéglátó a Kis Szent Teréz templom, itt az Örömről elmélkedhetnek a résztvevők. Az imaórák anyaga az egyházmegyében minden plébániájára eljutott, segítve ezzel, azt, hogy a vidéki plébániák fiatal közösségei is közösen készülhessenek a közelgő ünnepre.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter