Advent a 11-es iskolában

Akt.:
Advent a 11-es iskolában
A múlt héten a várad-rogériuszi 11. számú Általános Iskolában egy családi délután keretében adventi készülődés zajlott Perecz-Simó Annamária és Vass Annamária tanítónők vezetésével és főszervezésében a Freinet alternatív oktatási rendszerben tanuló 0-IV. osztályos gyermekek számára.

Ott volt valamennyi tanítónő, és nagy számban vettek részt érdeklődők mind az öt osztályból. A legnépesebb tábora az előkészítősöknek volt, aminek az lehet a magyarázata, hogy nekik még nagyon új volt mindez. A szülők is rendkívül élvezték az együtt munkálkodást, talán még a gyermeknél is jobban, és azt mondták: sokkal nagyobb értéke lesz így az adventi koszorúknak, hogy családi összefogással készültek. A jelenlevők ugyanakkor az adventtel kapcsolatos információkat is megosztották egymással.

Címkék: ,


0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter