„Adjuk át eszméinket az utódoknak”

„Adjuk át eszméinket az utódoknak”
Szallós Alpár, az őssi RMDSZ-körzet elnöke köszöntötte a kicsiket és a nagyokat a kedd délelőtti ünnepségen, a körzet székházában. Elődeink bizony megszenvedtek hitükért és nemzetükért való elkötelezettségük miatt, erre emlékezünk március 15-én– mondta a körzet elnöke, egyúttal azt kívánva: nagyon sok alkalommal tudjunk még együtt ünnepelni.

A ünnepség főszereplői a 25. óvoda közép- és nagycsoportosai voltak, akik Kozma Judit és Rozsnyai Mónika óvónők vezetésével hazafias dalokat énekeltek, majd néptáncokat mutattak be a szülőknek és a többi résztvevőnek. A gyerekek huszárviseletekkel ismerkedhettek meg a levetített film során, majd kézműves foglalkozáson vettek részt. Az őssi körzet jóvoltából minden résztvevő kapott kokárdát.

Az ünnepségen jelen volt Huszár István alpolgármester, aki elmondta: örül annak, hogy az óvónők munkájának köszönhetően a gyerekek már ebben a korban is ismerkednek eszméinkkel, végül is mi mindannyian az utánunk következő generációkért dolgozunk. „Nem az emlékeknek kell élni, hanem azért, hogy ők évtizedek múltán elmondhassák, milyen élményekkel gazdagodtak általunk. Nemzeti ünnepeink során az a legfontosabb, hogy eszméinket átadjuk az utódoknak” – tette hozzá.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter