Járvány

2021.03.12. 18:00

Csak hotelekben szállhatnak meg a wimbledoni résztvevők

Ez a játékosok, az edzők és a székbírók számára is kötelező lesz. Az intézkedés célja, hogy csökkenjen a személyes kapcsolattartás a koronavírus-járvány közepette.

Mivel az All England Club környékén csupán néhány szálloda található, a résztvevők nagy többségének a belvárosban kell majd laknia – írta meg a Daily Mail.

A döntés a játékosokat érintheti a legérzékenyebben, ugyanis gyakran előfordult, hogy házakat béreltek a létesítmény közelében.

Rafael Nadal például ugyanezt a lakást bérli, amióta bemutatkozott a wimbledoni torna juniorversenyében. Roger Federer és Novak Djokovic is ezt a megoldást szokta választani, utóbbit gyakran látják a környéken kocogni a torna ideje alatt.

A füves pályás Grand Slam-torna június 28-án kezdődik, egy héttel azután, hogy – a jelenlegi tervek szerint – a brit kormány feloldja a koronavírus-járvány miatti korlátozásokat.

A szervezők egyelőre minden lehetséges forgatókönyvet figyelembe vesznek a verseny lebonyolítására.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában