Abramovics elismerte: korrupcióval szerezte a vagyonát!

Abramovics elismerte: korrupcióval szerezte a vagyonát!
A The Times brit napilap jogi papírokra hivatkozva lehozta, hogy az orosz milliárdos az évek során több milliárd dollárt fizetett azért, hogy különböző politikai és védelmi kedvezményeket kapjon.

A hatalmas összegeket más orosz mágnások kapták, hogy a Szovjetunió összeomlása után Abramovics kiépíthesse az alumínium és petróleum üzleteit. Az 52 oldalas dokumentum az Abramovics és Borisz Berezovszki közötti pereskedés beszámolója. Berezovszki azért perelte be az FC Chelsea futball klub tulajdonosát, mivel az kötelezte arra, hogy alacsony árakon adja el a petróleum és alumínium üzemeinek a részvényeit. Abramovics elmondta, hogy hatalmas összegeket kértek tőle, hogy legyen piaci részesedése. A lefizetett emberek közé tartozik Borisz Berezovszki mellett még Badri Patarkatisvili grúz milliárdos is.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .