A zenekaroké volt a főszerep a Médiabefutó kolozsvári szakaszán

A zenekaroké volt a főszerep a Médiabefutó kolozsvári szakaszán
Tizenhárom produkció, köztük négy zenekar versenyzett csütörtökön, április 5-én este a kolozsvári Studház Transilvania termében a Médiabefutó helyi szakaszán. 12 dal mellett egy szóló néptánc versenyzett, Melles Endre a táncos egy napját megformáló, Existáncia című produkciója a vetélkedő egyik legegyértelműbb továbbjutója volt.

A négy zenekar közül a hattagú zsűri a funkos-swinges Funkorporationt, a sámánrockot játszó Karrát és a jazzes, ezúttal instrumentális dallal fellépő Kalapos Bandet juttatta tovább a május 6-i, szintén Kolozsváron megszervezendő regionális döntőbe. Mellettük a Hangokba zárva című slágert előadó, remek orgánummal rendelkező Szabó Zoltán, illetve az Alicia Keys slágerével, a Fallin’-nal a zsűrit és a közönséget egyaránt elbűvölő Szász Andrea képviselheti Kolozsvárt a regionális döntőben.

A kolozsvári versenyzők közül egy zsűri által nem továbbjuttatott produkciónak is esélye lesz a regionális döntőbe jutni: a mediabefuto.ro oldalon hamarosan induló közönségszavazás nyertese készülhet a május 6-i megmérettetésre. A rendezvényről készült videók és fotók hamarosan elérhetőek lesznek a rendezvény honlapján.