A zöldasztalnál döntöttek

Szatmár megye – Kedd esti gyűlése után négy mérkőzés eredményét törölte el a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottsága.

A Decebali Luceafărul – Szaniszlói Recolta mérkőzés 3–2–es végeredményét azért törölték, ugyanis a találkozó 85. percében egy néző befutot a pályára és arcon ütötte a szaniszlói Caludiu Obişt. A mérkőzés szervezési hiányosságai miatt a bizottság úgy döntött: 0–3–ra győznek a szaniszlóiak, a decebali pályát pedig egy fordulóra felfüggesztik. Emellett 400 lej bíráságot kell majd fizessenek.

A Madarászi Best – Avasújfalui FC (végeredmény 4–2), a Szopori Dacia – Szamosdob (3–2) és a Nagykárolyi Keizer FC – Érkávási Olimpia (1–0) mérkőzések eredményét azért kellett érvényteleníteni, mivel az avasújfaluiak Petre Cosmát, az érkávásiak Varga Krisztiánt, a szoporiak pedig Cristian Romant használták csapataikban, pedig ezek a játékosok a felgyült sárgalapok miatt egy fordulóra el voltak tiltva. A Best, a Kezier FC és a Szamosdob zöld asztalnál nyeri a mérkőzést 3–0–ra.

A bogdándi Robert Sabot azért tiltották el négy fordulóra, ugyanis a Királydaróci Inter elleni hazai mérkőzésen egy jól irányzott „horoggal” padlóra küldte ellenfelét.

Eltitlások

Egy forduló: Alex Saly (Szamoskrassó), Lauren\iu Sanislai (Érendréd), Délczeg János (Érszakácsi). Két forduló: Caludiu Obiş (Szaniszló – szídta a bírót), Florin Berinde (Nagytarna – megütötte ellenfelét), Ionel Hepcal (Sportlíceum – megütötte ellenfelét), Flavius Dărlea (Apa – szídta a bírót), Cătălin Ardelean (Királydaróc – szídta ellenfelét).