A Vitreum egy klinikát nyitott Nagyváradon

Akt.:
A Vitreum egy klinikát nyitott Nagyváradon
A klinika keretében refraktív sebészeti beavatkozásokat is végeznek mindazok számára, akik meg akarnak szabadulni a szemüvegüktől.

A Szatmárnémetiben szerzett több ezer műtéti tapasztalat után, és mert számos kérés érkezett Bihar megyéből is, a Vitreum Szemklinika nyitott egy klinikán Nagyváradon is. A klinika címe: Independenţei tér 47. szám, az új városközpontban, a CEC mellett.

Kínált szolgáltatások
„Számomra Nagyvárad a lélek városa is, mivel én Bihar megyei vagyok, Margittán születtem. Valahogy úgy érzem, hogy ezzel a terjeszkedéssel hazatértem.”- mondta Lévai Lehár szemész szakorvos, a klinika vezetője. A klinika keretében szemészeti szakrendelést, kezeléseket és sebészeti beavatkozásokat végzünk.
A klinikán a legkorszerűbb új berendezések találhatók, amelyek lefedik a teljes körű szemészeti orvosi szolgáltatásokat. „Ami a diagnosztikai részt illeti, minden szemészeti problémát tudunk diagnosztizálni és kezelni. Az általunk kezelt patológiák: retinaleválás műtét, szürkehályog műtét, üvegtesti vérzés műtét, makulalyukak, és minden ami a retina patológiájához kapcsolódik. A retina műtétek e területe szuperszakosodást jelent a szemészetben, ami számomra mindig különlegesen érdekes volt.” mondta dr. Lévai Lehár.

Az orvos elmagyarázta, hogy a szürkehályog műtét gyorsan zajlik. A betegek nem éreznek fájdalmat a műtét során. Az anesztézia csak cseppekben, injektálás nélkül és altatás nélkül történik. A művelet befejezése a mesterséges lencse beültetése. A betegek ezután visszanyerik a szürkehályog képződése előtti látásélességüket vagy látásukat.
A glaukóma kezelhető gyógyszerekkel vagy sebészeti úton, és a Vitreum Klinikán is megműthető.
„A szemműtétek egyik fontos ága a refraktív sebészet, amit mi elvégzünk. Ezek a dioptria csökkentésére szolgáló beavatkozások. Aki meg akar szabadulni a szemüvegétől, választhatja a refraktív sebészetet. Van egy speciális lézer, amit a szem felületén alkalmazunk és így csökkentjük a páciensek dioptriáját.” – mondta a szemész.
A klinikán intraokuláris injekciókat alkalmaznak, amelyek segítenek a betegeknek látásuk visszanyerésében. A diabéteszes retinopátiában szenvedőknek lehetőségük van lézeres kezelésekre a klinikán belül.
A klinikának széleskörű tapasztalattal rendelkező orvoscsoportja van. Az orvosok felállítják a betegek diagnózisát és kezelik is a betegségeiket. Felvilágosítás és időpont egyeztetés végett az érdeklődők hívhatják a 0771.105.883 telefonszámot.

(Fizetett hirdetés: 846 35158)

Címkék: ,