A világhírű Rómeó és Júlia című musical Debrecenben!

Akt.:
A világhírű Rómeó és Júlia című musical Debrecenben!
A Rómeó és Júlia – a Budapesti Operettszínház sztárjaival – az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai musicalsikere, amit nem lehet kihagyni! 2014. február 22-én, szombaton délután 15 órától és este 19.30 órától Debrecenben, a Főnix Csarnokban látható Gerard Presgurvic világhírű Rómeó és Júlia című musicalje, a Budapesti Operettszínház előadásában.

A 10 éves évfordulóját 2014-ben ünneplő produkció magyarországi változatát, KERO® rendezésében – olyan sztárokkal a főszerepekben, mint Dolhai Attila, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi, Janza Kata és Szabó P. Szilveszter –, már több mint félmillióan tekintették meg az elmúlt években.

Monumentális díszletek, kiváló fény- és hangtechnika

A legmodernebb hangtechnika és a 42 mikroportos szereplő eredményezi a tökéletes akusztikai élményt. A színpadtechnika és a díszlet 8 kamionnal érkezik a helyszínre. Monumentális díszletek, különleges gépészeti és világítási megoldások teszik lenyűgözővé az összhatást.

A belépőjegyet vásárlók továbbá értékes nyereményeket is nyerhetnek amennyiben 2013. december 31-ig megvásárolják belépőjegyüket.

A produkcióra jegyek vásárolhatók a Tourinform irodákban, az IBUSZ irodákban, valamint a jegy.hu internetes oldalon. Az előadásról és a nyereményjátékról bővebb információ a www.programstart.hu oldalon található.romeo