ERDON Helyi sport hírek

2007.04.25. 10:25

Szatmári thai–box–siker

<p>Szoros mérkőzésen, pontozással győzött Szűcs Barnabás a hétvégén, Sepsiszentgyörgyön rendezett K–1–gála thai–box versenyén. A szatmárhegyi versenyző a temesvári Florin Mitut győzte le. A gálán ringbe lépett a szatmárnémeti Cristian Veres is.</p>

A full contact versenyszámban alulpontozták Verest, aki ugyan padlót fogott az első menetben a brassói Ionel Covacial vívótt küzdelemben, azonban a következő két menetben a szatmárnémeti sokkal jobb volt. A haramdik menetben Covaci sérülésre hivatkozva feladta a mérkőzést, azonban a bírók úgy látták az előtt a barssói volt jobb, ezért ő hírdették győztesként. A bírók döntése egyébként elégedetlenséget váltott ki a nézők soraiban is.

Gyors menet

A gála egyik legérdekesebb momentuma a Cosmin Ciobanu és magyarországi, kétszeres Magyar K–1 Nagydíj győztese, Karacs Attila közötti csata lett volna, ha az nem fejezodik be a 10. másodpercben. A konstancai ugyanis beleszaladt Karacs emelt térdébe, és azonnal kifeküdt, így a magyar könnyedén szerezte meg a gyozelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!