A változásra, egy élhető Marosvásárhelyre szavazott Soós Zoltán

A változásra, egy élhető Marosvásárhelyre szavazott Soós Zoltán
© Marosvásárhely, 2016. június 5. Soós Zoltán független polgármesterjelölt, akit a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) és a Magyar Polgári Párt (MPP) támogat, mellette felesége, Soós Adél Orsolya a romániai önkormányzati választáson Marosvásárhelyen 2016. június 5-én. Romániában helyi idõ szerint 21 óráig (közép-európai 20 óráig) várják az urnákhoz a szavazókat, akik településük polgármesterét és helyi tanácsát, valamint megyéjük önkormányzati testületét választják meg. MTI Fotó: Boda L. Gergely
„Ma délben egy olyan Marosvásárhelyre szavaztam, amely képes felszabadítani magát a korrupt városvezetés alól, ahol működik az összefogás, egymásért és nem egymás ellen cselekszünk” – nyilatkozta Soós Zoltán, az RMDSZ által támogatott független polgármesterjelölt.

Kijelentette: „olyan Marosvásárhelyre voksoltam, amelyben mindenki otthon érzi magát, amelyet közösen teszünk jobbá, gazdagabbá. Ma egy ilyen várost alapozhatunk meg: egy élhető és jövőbe tekintő települést. Arra buzdítok mindenkit, hogy szavazzon a változásra, szavazzon Marosvásárhelyre.”