„A választás szabadsága ma adott”

Biró Zsolt, a Magyar Polgári Párt elnöke
Biró Zsolt, a Magyar Polgári Párt elnöke
Válasszunk olyan jelölteket, akikre ma magyar közösségünknek nagy szüksége van. A közösség iránti felelősség és alázat, szorgalom, kitartás, becsület, csapatszellem és a községe iránti szeretet legyen a meghatározó kritérium.

Biró Zsolt, a Magyar Polgári Párt elnöke ma reggel 9 órakor szavazott Marossárpatakon. A szavazást követően nyilatkozva kijelentette: „A választás szabadsága ma adott, és ezzel a lehetőséggel élnünk kell Székelyföldön. Arra bíztatok mindenkit éljen állampolgári jogával és válassza a legrátermettebb jelölteket. Ma helyhatósági választások vannak és az ideológiák mellett helyi programok is versenyeznek. Válasszuk a leghitelesebb, legrátermettebb jelölteket, azzal a megkötéssel, hogy magyar jelöltet válaszunk, hiszen, ha magyar jövőt szeretnénk gyerekeinknek, akkor ez kell legyen a legfontosabb szempont.”

Újságírói kérdésre, hogy mit vár a mai választásoktól Biró Zsolt kijelentette, elsősorban a magyar érdekérvényesítés megerősödését, pártelnökként pedig természetesen pártja erősödését, hogy képviselni tudják az önkormányzatok szintjén azt a programot, amivel a választók elé álltak.

Marosvásárhely, 2016. június 5.
MPP Sajtóiroda